banca privada

Disposi d'un model propi de Banca Privada pensat per a vostè

Arquia Banca Privada, és un model exclusiu que li ofereix solucions personalitzades per a donar resposta a les seves necessitats econòmiques i financeres a través de productes i serveis dissenyats a mida.
Compta amb una completa oferta de serveis que s'adapta a la seva situació particular, des del servei i atenció al client personalitzat fins a la cessió de la gestió del seu patrimoni.

Què és Banca Privada?

Arquia Banca Privada és l'àrea especialitzada en el servei per a grans patrimonis que Arquia Banca ofereix als seus clients exclusius, com vostè.
Els clients d'elevat patrimoni i rendes altes no disposen normalment de temps ni de mitjans per optimitzar les seves inversions. Si aquest és el seu cas, la Banca Privada d'Arquia li ofereix un servei personalitzat, amb una oferta global de productes i serveis, per atendre totes les seves necessitats i cobrir les expectatives com a inversor.

Com ho fem?

Amb compromís i confiança. Per això, hem de conèixer les seves necessitats i treballar conjuntament. Li assignem un assessor que l'atén i escolta per conèixer el seu perfil concret i, després d'una anàlisi dels objectius i de l'evolució dels mercats, estudia les estratègies d'inversió més adequades per a aconseguir la rendibilitat esperada.